Wie ben ik?

Ik ben Yvonne Knijn, leefstijlcoach en BGN-gewichtsconsulent.

Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Gersloot. In mijn vrije tijd ga ik regelmatig hardlopen en fietsen en ben ik veel buiten. Daarnaast heeft voeding en invloed van voeding op je leven altijd mijn interesse gehad.

Door de jaren heen ben ik werkzaam geweest als leerkracht, onder andere op een school waarbij de leerkracht vooral een coachende rol op zich neemt. Ik heb geleerd dat door middel van de juiste vraagstelling, oprechte interesse, vertrouwen, stimulering en ondersteuning je de kracht in mensen zelf activeert.

De combinatie van bovenstaande interesses en ervaring heeft mij doen besluiten om vanaf 2020 aan de slag te gaan als leefstijlcoach om zo andere mensen te kunnen coachen naar een gezonde leefstijl.