Hapje minder, stapje meer.

Wat houdt dit begeleidingsprogramma in?

Gedurende een periode van 12 weken breng je iedere dag een kleine verandering aan je je huidige eet- en beweegpatroon.

Dit kan bijvoorbeeld een gezondere keuze zijn, een vermindering in portiegrootte, een rondje wandelen of de fiets pakken in plaats van de auto. Deze kleine verandering noteer je iedere dag. Hierop krijg je 1x per week feedback van de leefstijlcoach.

Daarnaast hebben we 6 x een consult in mijn praktijk waarbij we de doelen voor de komende twee weken bepalen, succesmomenten van de afgelopen periode bespreken en de resultaten in kaart brengen. Tijdens dit consult kun je tevens vragen stellen en krijg je tips en adviezen om je wilskracht en doorzettingsvermogen te versterken.

Waarom werkt dit?

Kleine veranderingen en aanpassingen zijn beter vol te houden en je eigen te maken. Wanneer je grote veranderingen doorvoert, zoals bijvoorbeeld een dieet of plotseling intensief te sporten, protesteert je lichaam en je brein steeds luider. Zodra de startmotivatie verdwenen is (vaak al na 3 weken) verval je weer in je oude patroon met als gevolg gewichtstoename en teleurstelling.

Om dit te voorkomen laat je je lichaam en brein in een rustig tempo wennen aan kleine veranderingen. Je leert luisteren naar je lichaam, ervaart succesmomenten, krijgt meer energie en blijft gemotiveerd.

Kosten?

Het begeleidingstraject van 12 weken kost  295,-

Bij veel zorgverzekeraars wordt een groot deel hiervan vergoed vanuit een aanvullende verzekering.

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken?

Mail naar info@yk-coaching.nl of bel 06-53583724